Massages

Cellulite laat zich niet zomaar wegjagen. Al sta je uren in de sportschool te zwoegen en zweten, die vervelende sinaasappelhuid lijkt maar niet weg te gaan. Herkenbaar?
Je bent echter niet de enige met cellulite: 9 van de 10 vrouwen hebben cellulite en het is dan ook een natuurlijk verschijnsel. Ben je niet bepaald gecharmeerd van je sinaasappelhuid? Met anti-cellulitebehandelingen kom je snel af van die ongewenste hobbels en bobbels op je lichaam.
De meest ontspannende manier om af te komen van die opvallende putjes en onregelmatigheden in de huid is toch wel met een wat stevigere massage die speciaal gericht is op cellulite. Met een anti-cellulitemassage, bindweefselmassage of lypossage stimuleer je de bloedcirculatie en lymfedrainage bij de probleemzones. Een lichaamspakking of bodywrap werkt op eenzelfde manier: vochtophopingen en afvalstoffen worden afgevoerd en door een betere bloedsomloop verminder je die vervelende putjes bij bijvoorbeeld je benen of billen. Zo zorgt een pakking met algen specifiek voor een betere celstofwisseling.

Met massage kun je gericht plaatselijk vet verwijderen en de bloedcirculatie van het lichaam verhogen. Ook stimuleer je de zuurstoftoevoer zodat de huid er mooier uit gaat zien. De massage duurt ongeveer 60 minuten per volledige sessie, ook kun je een deelsessie van 30 minuten boeken.
Na ongeveer 3 a 4 behandelingen is er al resultaat te zien. De huid wordt strakker en voelt al elastischer aan.

Wil je weten of deze massage methode iets voor jou is? Neem dan eerst even contact op met ons!

30 Minuten 60 Minuten
€45
€80