Behandelingen

Waxen

Waxen is een veelgebruikte methode om ongewenst lichaamshaar te verwijderen. Bij waxen wordt het haar met wortel en al verwijderd, waardoor je lang geniet van een glad resultaat zónder lelijke stoppels. 
Wanneer je af wilt rekenen met ontsierende haren op je gezicht of lichaam, kun je door middel van harsen of waxen tot wel 4 weken lang plezier hebben van een haarvrije, zachte en gladde huid. Stoppels en ingegroeide haren zijn daarmee meteen verleden tijd.
Je kunt bij Wax & Laser Studio Medusa terecht voor gezicht en lichaam maar ook de bekende Brasilian Wax methode.

Gezicht Bovenlichaam Onderlichaam Full Body Wax
Vanaf €10
Vanaf €7
Vanaf €7
Vanaf €200

(Als je een Full Body wax behandeling boekt, dan krijg je als cadeau de behandeling Face Waxing gratis)

Of maak een afspraak via het onderstaande telefoonnummer

Laseren

Laserontharing bij overbeharing in uw gezicht of ergens anders op uw lichaam is een doeltreffende manier voor definitief ontharen. De laserstraal richt zich op de haarzakjes. Dit licht wordt omgezet in warmte waardoor het haarzakje wordt vernietigd en er geen nieuwe haar meer kan uitgroeien. Nooit meer scheren, harsen of epileren.
Afhankelijk van je huid, je haar en het te ontharen gebied zijn 6 tot 12 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Afhankelijk van de haargroei kunnen de behandelingen om de 4 à 6 weken plaatsvinden. Met laserontharing bespaar je een hoop gedoe en geniet je dus van een gladde huid zonder ongewenste haartjes.

Oksels Benen Bikinilijn Rug Buik Gezicht
Vanaf €35
Vanaf €50
Vanaf €25
Vanaf €70
Vanaf €35
Vanaf €15

Of maak een afspraak via het onderstaande telefoonnummer

Scroll naar boven