Behandelingen

Waxen

Waxen is een veelgebruikte methode om ongewenst lichaamshaar te verwijderen. Bij waxen wordt het haar met wortel en al verwijderd, waardoor je lang geniet van een glad resultaat zónder lelijke stoppels. 
Wanneer je af wilt rekenen met ontsierende haren op je gezicht of lichaam, kun je door middel van harsen of waxen tot wel 4 weken lang plezier hebben van een haarvrije, zachte en gladde huid. Stoppels en ingegroeide haren zijn daarmee meteen verleden tijd.
Je kunt bij Wax & Laser Studio Medusa terecht voor gezicht en lichaam maar ook de bekende Brasilian Wax methode.

Gezicht Bovenlichaam Onderlichaam Full Body Wax
Vanaf €10
Vanaf €7
Vanaf €7
Vanaf €200

(Als je een Full Body wax behandeling boekt, dan krijg je als cadeau de behandeling Face Waxing gratis)

Laseren

Laserontharing bij overbeharing in uw gezicht of ergens anders op uw lichaam is een doeltreffende manier voor definitief ontharen. De laserstraal richt zich op de haarzakjes. Dit licht wordt omgezet in warmte waardoor het haarzakje wordt vernietigd en er geen nieuwe haar meer kan uitgroeien. Nooit meer scheren, harsen of epileren.
Afhankelijk van je huid, je haar en het te ontharen gebied zijn 6 tot 12 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Afhankelijk van de haargroei kunnen de behandelingen om de 4 à 6 weken plaatsvinden. Met laserontharing bespaar je een hoop gedoe en geniet je dus van een gladde huid zonder ongewenste haartjes.

Oksels Benen Bikinilijn Rug Buik Gezicht
Vanaf €35
Vanaf €50
Vanaf €25
Vanaf €70
Vanaf €35
Vanaf €15

Massages

Cellulite laat zich niet zomaar wegjagen. Al sta je uren in de sportschool te zwoegen en zweten, die vervelende sinaasappelhuid lijkt maar niet weg te gaan. Herkenbaar?
Je bent echter niet de enige met cellulite: 9 van de 10 vrouwen hebben cellulite en het is dan ook een natuurlijk verschijnsel. Ben je niet bepaald gecharmeerd van je sinaasappelhuid? Met anti-cellulitebehandelingen kom je snel af van die ongewenste hobbels en bobbels op je lichaam.
De meest ontspannende manier om af te komen van die opvallende putjes en onregelmatigheden in de huid is toch wel met een wat stevigere massage die speciaal gericht is op cellulite. Met een anti-cellulitemassage, bindweefselmassage of lypossage stimuleer je de bloedcirculatie en lymfedrainage bij de probleemzones.

30 Minuten 60 Minuten
€45
€80

Extra behandelingen

Wenkbrauwen

Denk je dat strakke wenkbrauwen niet voor jou zijn weggelegd? Met threading of epileren krijg je gelukkig wel die volle, perfecte wenkbrauwen.

Wimpers

Het verven van je wimpers of wenkbrauwen is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden.

Make-up

Mooi aangebrachte make-up is de perfecte manier om je zelfvertrouwen een boost te geven en je sterke kanten te benadrukken.

Full Body wax

Met de Full Body wax ben je in één keer klaar met ontharen. Al het lichaamshaar wordt in één behandeling verwijderd.

Voor vragen over onze behandelingen neem even contact op via de telefoon of via het contactformulier