Utrecht

We combineren onze technieken met premium kwaliteit wax om jou de beste service en het mooiste resultaat te geven 

Welkom bij onze vesteging in Utrecht

Wax & Laser Studio Medusa is te vinden op het adres: Smakkelaarshoek 5, 3511 EC Utrecht
We heten onze gasten van harte welkom in het pand van The Gallery Salon Studios.

Wil je een afspraak maken in Utrecht of wil je meer informatie over de behandelingen of de pakketen hieronder? Maak dan een afsprak door op de knop hieronder te drukken of neem dan contact op via de telefoon.

Laserontharen is een methode voor definitieve ontharing die gebruik maakt van één golflengte licht. Hierdoor kan nauwkeurig en effectief gewerkt worden. Afhankelijk van je huid, je haar en het te ontharen gebied zijn 6 tot 12…

Met de Full Body wax ben je in één keer klaar met ontharen. Al het lichaamshaar wordt in één behandeling verwijderd. De Full Body wax omvat een Brazilian wax, het waxen van de benen, voeten, armen, oksels en eventueel nek…

Wanneer je op zoek bent naar een professionele waxsalon, dan ben je bij Wax & Laser Studio Medusa aan het juiste adres. In onze studio hebben we een passie voor uiterlijke verzorging en behandelen jou dan ook met veel plezier…

Wat betekent bij ons de Hollywood en Brazilian behandeling?

Bij een Hollywood wax behandeling wordt al het haar in het hele genitale gebied verwijderd. Het omvat het verwijderen van schaamhaar, rondom de anus en tussen de billen.

Bij een Brazilian wax behandeling wordt het schaamhaar in een V-vorm verwijderd, dus het haar rondom de anus en tussen de billen wordt ook verwijderd, maar de schaamlippen
worden niet meegenomen.

Bij een Hollywood laser behandeling wordt al het haar in het genitale gebied vernietigd. Het omvat het laseren van haar in de gehele schaamstreek, rondom de anus en tussen de billen.

Bij een Brazilian laser behandeling wordt het schaamhaar in een V-vorm verwijderd, dus het haar rondom de anus en tussen de billen wordt ook gelaserd, maar de schaamlippen worden niet meegenomen

Laserontharen met de Diode Ice Triplewave

Bij Wax & Laser studio Medusa werken we met de beste laser wat betreft lichaamsontharing: Diode Ice Triplewave
Deze laser zorgt voor een pijnloze ontharing waarmee de allerkleinste haartjes gelaserd kunnen worden. Bekijk hieronder een volledige PDF.

Laseren

Laserontharing bij overbeharing in uw gezicht of ergens anders op uw lichaam is een doeltreffende manier voor definitief ontharen. De laserstraal richt zich op de haarzakjes. Dit licht wordt omgezet in warmte waardoor het haarzakje wordt vernietigd en er geen nieuwe haar meer kan uitgroeien. Nooit meer scheren, harsen of epileren.
Afhankelijk van je huid, je haar en het te ontharen gebied, zijn 6 tot 12 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Afhankelijk van de haargroei kunnen de behandelingen om de 4 à 6 weken plaatsvinden. Met laserontharing bespaar je een hoop gedoe en geniet je dus van een gladde huid zonder ongewenste haartjes. 

Laserontharing wordt vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars. Een doorverwijzing heb je niet nodig. Het is wel afhankelijk van je zorgverzekering of je een vergoeding ontvangt en hoe hoog deze dan zal zijn. Controleer dit dus wel even bij je zorgverzekeraar!

Op onze 3e locatie in Den Haag gebruiken we de GentleMax Pro Plus van het merk Candela. Bij de andere locaties gebruiken we de Diode Ice Triplewave van het merk Laser Medical. We gebruiken verschillende maten opzetstukken, zodat we ook bij de kleine delen van het lichaam kunnen komen.

Wil je weten of deze ontharing methode iets voor jou is? Neem dan eerst even contact op met ons!

Wil je weten wat je voor en na de behandeling moet doen voor de laserbehandeling?
Bekijk dan de Laser pagina!

Wax & Laser studio Medusa - Den Haag (38)
GentleMax-Pro-Plus-beauty-HR-768x1019
Wax & Laser studio Medusa - Den Haag (39)

Waxen

Waxen is een veelgebruikte methode om ongewenst lichaamshaar te verwijderen. Bij waxen wordt het haar met wortel en al verwijderd, waardoor je lang geniet van een glad resultaat zónder lelijke stoppels.
Wanneer je af wilt rekenen met ontsierende haren op je gezicht of lichaam, kun je door middel van harsen of waxen tot wel 4 weken lang plezier hebben van een haarvrije, zachte en gladde huid. Stoppels en ingegroeide haren zijn daarmee meteen verleden tijd.
Je kunt bij Wax & Laser Studio Medusa terecht voor gezicht en lichaam maar ook de bekende Brasilian Wax methode.
Met de Full body wax ben je in één keer klaar met ontharen. In één behandeling word al je lichaamshaar verwijderd. Als je nu een Full Body wax behandeling boekt, dan krijg je er de behandeling Face Waxing gratis bij!

Wij van Wax & Laser Studio Medusa kunnen de verschillende zones op het bovenlichaam behandelen, waaronder de armen, oksels rug en buik. Bij je onderlichaam zorgen we dat je benen weer glad en zacht zijn. Voor je gezicht behandelen we de bovenlip, kin, kaak, nek, neus, wangen en/of oren.
Voor de verschillende gebieden gebruiken we ook specifieke soorten hars om het meest optimale resultaat te behalen.

Wil je weten of deze ontharing methode iets voor jou is? Neem dan eerst even contact op met ons!

Voordat je naar de studio komt, vragen we je eerst om je je haren minimaal één tot 4 weken te proberen te laten groeien voor het beste resultaat. Wij werken met verschillende soorten wax & hars en natuurlijk houden we rekening met de gevoeligheid van je huid!

Wax & Laser studio Medusa - Den Haag (36)
Wax & Laser studio Medusa - Den Haag (43)
Wax & Laser Studio Medusa
Wax & Laser Studio Medusa

REVIEWS

5/5
Echt een super lieve vrouw, hele goede service en wat ik vooral fijn vind is dat ze vaak beschikbaar is en anders altijd tijd wilt maken. De salon is super goed bereikbaar en erg schoon. Ze is weet super goed wat ze doet en het is bijna niet pijnlijk. Het is mijn vaste waxsalon geworden nu
Monika
5/5
Na jarenlang met een zwaar behaarde bovenlichaam te hebben rondgelopen wil ik jullie vertellen dat deze laser ontharing behandeling een unicum is. Ik was in het begin best sceptisch of het aan zou slaan, maar al na de eerste behandeling begon ik resultaat te zien. Ik heb nu mijn tweede behandeling ondergaan en heb nog een paar te gaan, maar ik sta elke keer versteld van de uitwerking.
Annet
5/5
Mijn nieuwe favoriete salon in Rotterdam! Sonia is een geweldig professionele dame, en daar bovenop ook eens een erg warme persoonlijkheid die je gelijk op je gemak weet te stellen. Alsof je je laat waxen bij een vriendin! Ze werkt erg grondig, met oog voor detail (geweldig voor perfectionisten zoals ik haha) en denkt werkelijk vanuit jouw welzijn. Ze zorgt voor een erg complete behandeling met super goede producten. Topsalon!
Anne-Sophie
5/5
Very friendly service and she makes me feel at home on that salon bed. Any questions I have are clarified and I feel that comfort is optimized. Regarding results, I am very satisfied with the laser hair removal and would recommend 🙂
Linda
Scroll naar boven