Laseren

Laserontharing bij overbeharing in uw gezicht of ergens anders op uw lichaam is een doeltreffende manier voor definitief ontharen. De laserstraal richt zich op de haarzakjes. Dit licht wordt omgezet in warmte waardoor het haarzakje wordt vernietigd en er geen nieuwe haar meer kan uitgroeien. Nooit meer scheren, harsen of epileren.
Afhankelijk van je huid, je haar en het te ontharen gebied, zijn 6 tot 12 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Afhankelijk van de haargroei kunnen de behandelingen om de 4 à 6 weken plaatsvinden. Met laserontharing bespaar je een hoop gedoe en geniet je dus van een gladde huid zonder ongewenste haartjes. 

Laserontharing wordt vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars. Een doorverwijzing heb je niet nodig. Het is wel afhankelijk van je zorgverzekering of je een vergoeding ontvangt en hoe hoog deze dan zal zijn. Controleer dit dus wel even bij je zorgverzekeraar!

Bij Wax & Laser studio Medusa werken we met de beste laser wat betreft lichaamsontharing: de Gentle Max Pro Plus.
Deze laser zorgt voor een pijnloze ontharing waarmee de allerkleinste haartjes gelaserd kunnen worden. Bekijk hieronder een volledige PDF. Dit apparaat gebruiken we op onze locatie in Den Haag.

Ook gebruiken we op onze locaties de Diode Ice Triplewave van het merk Laser Medical.
We gebruiken verschillende maten opzetstukken, zodat we ook bij de kleine delen van het lichaam kunnen komen.

GentleMax-Pro-Plus-beauty-HR-768x1019
Wax & Laser studio Medusa - Den Haag (38)
diode-ice-laser-triplewave
diode-ice-laser-triplewave (1)

Wil je weten of deze ontharing methode iets voor jou is? Neem dan eerst even contact op met ons!

Oksels Benen Bikinilijn Rug Buik Gezicht
Vanaf €35
Vanaf €50
Vanaf €25
Vanaf €70
Vanaf €35
Vanaf €15

Alles wat je moet doen en weten voor je gaat laseren:
Wanneer u een Diode laser behandeling ondergaat, zullen wij er alles aan doen om deze zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarom hebben wij ook uw medewerking nodig om de voor- en nazorginstructies op te volgen om tot zo’n optimaal mogelijk eindresultaat te komen.

 • Vanaf een week voorafgaand aan de eerste behandeling niet meer zonnen of onder de zonnebank en/of geen zelfbruiningsmiddelen meer gebruiken. Dit ter voorkoming van onnodig risico op pigmentverschuivingen. Bescherm de huid met een zonbescherming met een factor van ten minste 30.
 • Vanaf zes weken voorafgaand aan de eerste behandeling de haren niet meer bleken en/of verwijderen met hars, Epilady of door middel van epileren. Voor de behandeling is het noodzakelijk dat de haareinden aanwezig zijn in de haarwortel. Scheren of knippen mag wel, evenals het gebruik van een ontharingscrème.
 • Twee dagen voor de behandeling het te behandelen gebied scheren of de haren knippen, tenzij door de behandelaar anders opgegeven.
 • Op de behandeldag het gebied dat onthaard moet worden vrij houden van make-up of andere cosmetica. Of vermeld dat u make-up heeft gebruikt.
 • Trek geen donkere lingerie aan (in verband met hoge mate van lichtabsorptie), maar witte lingerie.
 • Trek makkelijk zittende kleding aan. Zo voorkomt u eventuele schuring op de behandelde gebieden.
 • Er kan na de behandeling een lichte zwelling ontstaan en de huid kan wat rood en gevoelig zijn. Dit verdwijnt na enkele uren tot een dag.
 • De eerste uren na de behandeling de huid zoveel mogelijk ontzien en behandel het onthaarde gebied de eerste dagen voorzichtig. Koude compressen koelen de huid en gaan het eventuele branderige gevoel tegen.
 • Na de behandeling 48uur niet zwemmen, geen gebruik maken van whirlpool en/of sauna. U mag wel douchen, maar niet te heet. De huid moet tot rust komen.
 • Zijn de oksels behandeld, gebruik dan de eerste 2 dagen geen deodorant.
 • Veel water drinken. Dit helpt het lymfesysteem om de vernietigde haarfollikels op te ruimen.
 • Nooit krabben of wrijven, ook de dagen volgend op de behandeling niet. Hierdoor kunnen onnodig korstjes ontstaan, die kunnen leiden tot pigmentverschuivingen of littekens.
 • Na de behandeling kunt u meteen weer de dagelijkse activiteiten hervatten.
 • Trek of pluk niet aan de haartjes, deze vallen vanzelf uit.
 • Nieuwe haargroei mag worden afgeschoren of geknipt. Het gebruik van ontharings- crème mag pas na twee weken. U mag niet harsen, epileren of een Epilady gebruiken.
 • Niet in de zon of onder de zonnebank en/of geen zelfbruiningsmiddelen gebruiken. De huid moet zo veel als mogelijk de natuurlijke kleur behouden, zodat het risico op (tijdelijke) pigmentverschuivingen wordt beperkt en de behandeling steeds onder gelijkwaardige condities kan plaatsvinden.
 • Bij ontharen van de benen kan na de behandeling de huid eventueel gaan jeuken. Als de huid tot rust is gekomen, kunt u hiervoor zeer voorzichtig een licht scrubmiddel gebruiken om de haarresten te verwijderen. Dit helpt tegen de eventuele jeuk. Nooit krabben!
 • Geef veranderde situaties omtrent medicijngebruik, zwangerschap en/of zongedrag/ gebruik van
  zelfbruiningsmiddelen voor elke behandeling door aan de behandelaar.
 • Vermijd zoveel als mogelijk overmatige zon op het behandelde gebied. Gebruik ook nu nog een zonnebrand met hoge beschermingsfactor.

Heb je vragen na het lezen van deze pagina of wil je weten of deze ontharing methode iets voor jou is? Neem dan eerst even contact op met ons!

Download hier het voor & nazorg laserbehandeling PDF document van de Gentle Max Pro+

Download hier het voor & nazorg laserbehandeling PDF document van de Diode Ice Laser

Wat betekend bij Wax & Laser studio de Hollywood en Brazilian wax.
Bekijk hieronder een volledige PDF

Scroll naar boven