Over ons

Wanneer je op zoek bent naar een goede waxsalon, dan ben je bij Wax & Laser Studio Medusa aan het juiste adres.
Door passie voor verzorging en uiterlijk heb ik 8 jaar geleden besloten om een ontharingstraining te volgen en zo ben ik er achter gekomen dat het mijn passie is! Daarnaast vind ik het heel leuk om met mensen te werken, vooral om eigen verhalen/ervaringen te delen.
Ik ben aan huis ben begonnen en ik ben door de jaren heen gegroeid door mijn ervaring en goede service wat ik aanbied. Zo heb ik klanten kunnen opbouwen en nu zit ik in het hartje van Rotterdam.
Ook heb ik een tweede vesteging kunnen openen in het hart van Amsterdam in het pand van The Gallery Salon Studios.

Daarnaast vind ik het heel leuk om een eigen onderneming te hebben zodat ik zelf kan bepalen hoelang ik nodig heb voor klanten en hoe ik ze het best kunt helpen. 
Zelf ben ik een perfectionist en daardoor bied ik mijn klanten de beste service en verzorging aan zoals ik dit zelf ook zou willen hebben.
Mijn doel was (en is nog steeds) om een mooie omgeving en fijne sfeer te creëren, zodat klanten zich vrij en op hun gemak kunnen voelen. 

Mijn specialiteit is waxen, maar je kunt hier ook terecht voor een fijne massage, of laserontharing
Kijk gerust even rond op de website voor meer informatie en bekijk de verschillende mogelijkheden voor een behandeling in de salon.
Onze beauty salons in Rotterdam en Amsterdam bevinden zich in the The Gallery Salon Studios.

Hopelijk zie ik je binnenkort bij ons in de salon!

Na het succes van de studio in Rotterdam hebben wij van Wax & Laser Studio Medusa besloten om een tweede vestiging te openen in Amsterdam die eveneens gefocust is op ontharing, goede zorg en service. Ook is er nu een derde en vierde vesteging geopend in Den Haag en in Utrecht.

Vanaf nu vindt je Wax & Laser Studio Medusa ook op Sarphatistraat 129 in Amsterdam en op Statenplein 21 in De Haag. Hier voeren we ook alle behandelingen uit die je kunt vinden op de website. We heten onze gasten van harte welkom in onze nieuwe salons.

Waxen

Waxen is een tijdelijke ontharingstechniek waarbij er wax op de gewenste zone wordt aangebracht en vervolgens tegen de haargroei wordt afgetrokken. De haartjes worden met de haarwortels en al verwijderd en blijven daardoor gemiddeld 3 tot 6 weken weg.

Laseren

Laserontharen is een methode voor definitieve ontharing die gebruik maakt van één golflengte licht. Hierdoor kan nauwkeurig en effectief gewerkt worden. Afhankelijk van je huid, je haar en het te ontharen gebied zijn 6 tot 12 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Afhankelijk van de haargroei kunnen de behandelingen om de 4 à 6 weken plaatsvinden.

Scroll naar boven