Wax & Laser
Studio Medusa

We combineren onze technieken met premium kwaliteit wax om jou de beste service en het mooiste resultaat te geven 

Wanneer je op zoek bent naar een professionele waxsalon, dan ben je bij Wax & Laser Studio Medusa aan het juiste adres. In onze studio hebben we een passie voor uiterlijke verzorging en behandelen jou dan ook met veel plezier.
Onze specialiteit is waxen, maar je kunt hier ook terecht voor een fijne massage, of laserontharing.

Nieuwe locatie geopend

Met trots mogen we zeggen dat we een nieuwe vestiging hebben in het Den Haag
Vanaf nu vindt je Wax & Laser Studio Medusa ook op Statenplein 21 in Den Haag. Hier voeren we ook alle behandelingen uit die je kunt vinden op de website.

Bel voor meer informatie of om een afspraak te maken!

Voor jou gemak heb je nu ook de keuze uit diverse pakketten.
Kies je voor één van onze voordeelpakketten in plaatst van een losse behandeling, dan krijg je automatisch voordeel op jouw behandeling.

Best verkochte producten

Waxen

Waxen is een tijdelijke ontharingstechniek waarbij er wax op de gewenste zone wordt aangebracht en vervolgens tegen de haargroei wordt afgetrokken.

De haartjes worden met de haarwortels en al verwijderd en blijven daardoor gemiddeld 3 tot 6 weken weg.

Laseren

Laserontharen is een methode voor definitieve ontharing die gebruik maakt van één golflengte licht. Hierdoor kan nauwkeurig en effectief gewerkt worden. Afhankelijk van je huid, je haar en het te ontharen gebied zijn 6 tot 12 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Full Body wax

Met de Full Body wax ben je in één keer klaar met ontharen. Al het lichaamshaar wordt in één behandeling verwijderd. De Full Body wax omvat een Brazilian wax, het waxen van de benen, voeten, armen, oksels en eventueel nek.

Als je een Full Body wax behandeling boekt  dan krijg je als cadeau de behandeling Face Waxing gratis!

Wax & Laser Studio Medusa
Wax & Laser studio Medusa - Den Haag (38)

Laserontharen benen

Laserontharen is een methode voor definitieve ontharing die gebruik maakt van één golflengte licht. Hierdoor kan nauwkeurig en effectief gewerkt worden. Afhankelijk van je huid, je haar en het te ontharen gebied zijn 6 tot 12 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Afhankelijk van de haargroei kunnen de behandelingen om de 4 à 6 weken plaatsvinden. Met laserontharing bespaar je een hoop gedoe en geniet je dus van een gladde huid zonder ongewenste haartjes.

Wax & Laser Studio Medusa

Behandelingen

Reviews

5/5

Monika

Echt een super lieve vrouw, hele goede service en wat ik vooral fijn vind is dat ze vaak beschikbaar is en anders altijd tijd wilt maken. De salon is super goed bereikbaar en erg schoon. Ze is weet super goed wat ze doet en het is bijna niet pijnlijk. Het is mijn vaste waxsalon geworden nu
5/5

Annet

Na jarenlang met een zwaar behaarde bovenlichaam te hebben rondgelopen wil ik jullie vertellen dat deze laser ontharing behandeling een unicum is. Ik was in het begin best sceptisch of het aan zou slaan, maar al na de eerste behandeling begon ik resultaat te zien. Ik heb nu mijn tweede behandeling ondergaan en heb nog een paar te gaan, maar ik sta elke keer versteld van de uitwerking.
5/5

Anne-Sophie

Mijn nieuwe favoriete salon in Rotterdam! Sonia is een geweldig professionele dame, en daar bovenop ook eens een erg warme persoonlijkheid die je gelijk op je gemak weet te stellen. Alsof je je laat waxen bij een vriendin! Ze werkt erg grondig, met oog voor detail (geweldig voor perfectionisten zoals ik haha) en denkt werkelijk vanuit jouw welzijn. Ze zorgt voor een erg complete behandeling met super goede producten. Topsalon!
5/5

Linda

Very friendly service and she makes me feel at home on that salon bed. Any questions I have are clarified and I feel that comfort is optimized. Regarding results, I am very satisfied with the laser hair removal and would recommend 🙂
Scroll naar boven